Home

Kia Ceed SW recenze

Jedničku si Kia Ceed SW zaslouží za praktičnost okolí řidiče. Loketní opěrka s velkým prostorem na odkládání uvnitř patří ke standardu. Do otvorů na nápoje ve středovém panelu se výborně odkládá i mobilní telefon tak, aby se na něm dala sledovat online navigace Kia u nové generace nic nepodcenila a svůj zásadní model dostala na velmi vysokou úroveň. Ceed SW nabídne skvělou výbavu, výborné zpracování, nadprůměrný prostor a přesvědčivé jízdní vlastnosti. To vše za velmi lákavou cenovku Vlastním vůz Kia ceed ( hatchback) od dubna 2010 ( facelift) 1,6 CRDI , jsem naprosto spokojen, zatím mám najeto 155 000 km. Spotřeba v létě 4,8-5,5 , podle způsobu jízdy. V zimě do 6 i po Praze. Na zadních sedadlech mohou sedět i vyšší postavy bez problémů. V Octavii 1. gen. bylo za trest sedět i průměrně vysokému člověku Tato Kia není na první pohled příliš sexy, není to ani žádný trhač asfaltu ani zábavná hračka na okresky. Je to ale mimořádně praktický, pohodlný a prostorný vůz, který slušně jezdí a je velmi úsporný. A to je přesně to, co (nejen) český zákazník vyhledává. Ceed SW není volbou srdce, ale rozumu. Dobrou volbou rozumu

Důkazem, že se pokrokové technologie na snižování emisí dostávají i do běžných modelových řad, je Kia Ceed SW PHEV - atraktivní kombík do zásuvky pro normální řidiče. Má atraktivní design, dobré zpracování, velmi slušnou výbavu a drží krok i v oblasti bezpečnostních a jízdních asistentů. Kia Ceed k tomu pro karosářskou verzi kombi ještě přidává i. Kia Ceed SW 1.4i - jak je na tom po 15 tis. km? Auto jsem kupoval nové v prostřední výbavě Comfort. Od začátku jezdí výborně, vlastně ještě lépe, než jsem čekal. Motor je živý, na plyn reaguje okamžitě. Pro klidnou jízdu v okolí města stačí 2 000 ot. 26.11.2014, recenze uživatelů. hodnocení článku: 4.3 z 5 ( 86%

Ceed SW nové generace minimálně drží krok s konkurencí. Ani provedení hatchback se navíc co do velikosti prostoru pro zavazadla neztratí. Základní hodnota 395 litrů je mezi hatchbacky špičková (třeba Golf nabídne 380 l) Kia Ceed SW disponuje objemem 625 litrů, resp. 1694 litrů při sklopených zadních sedadlech. Za stejnou nebo nižší cenu toho nejvíce uvezete v těchto vozech: Renault Clio (391 litrů), Honda Jazz (354 litrů), Jeep Renegade (351 litrů), Alfa Romeo Giulietta (350 litrů) nebo Dacia Sandero (328 litrů máme KIA Cee´d SW - rok 2015 - TOP verzi, diesel. Předtím jsme měli verzi 2009, verze Exclusive. Za nás naprostá spokojenost, bez jediné závady. Měnili jsme po 6 letech jen za nový modelstarý jsme zanechali rodičům. Opravdu hodně jezdímeroční nájed cca 50tis. km a nikdy nás nikde nezkamalo, bez jediné závady Kia Ceed SW se vznětovým motorem 1,6 je téměř dokonalé auto pro všechny, kteří žádají především zavazadelník a nízkou spotřebu, která je v tomto případě opravdu mimořádně nízká. Jízdně obstojí také bez ztráty kytičky. Dalším a nejspíš největším plus je cena. Pokud ve vás ale dříme především.

Prvnímu testu nové Kia Cee'd ale něco takového vyčítat nelze. Zůstali jsme u základního benzinového motoru 1,4 CVVT o výkonu 73 kW a zvolili výbavu Comfort - nejrozumnější cesta k novému Cee'du s klimatizací. Celkem 327.980,- Kč i s metalízou Ceed mě vyděsil barvou a umístěním palubního počítače oproti počítači v i30. V tomto duchu bych řekl, že se nesou rozdíly mezi těmito auty. Měl jsem pocit, že na výrobě i30, v kabině, použili na všech místech lepší materiály, sedadla se mi více líbila po stránce sezení, měla i kvalitnější potahovou tkaninu

Raději se zeptejte v servisu Kia, zda na váš vůz ještě záruka platí a nechte si prověřit servisní historii. Ceny práce a dílů nejsou drastické, ale zadarmo taky nejsou. Na korejská auta se také hůře shánějí díly z druhovýroby. Celkové hodnocení. Kia Cee'd je rozumná ojetina, která i po letech dokáže překvapit svou kvalitou. Auto je citlivější na zacházení, ale pokud mu věnujete alespoň základní péči a pravidelný servis, mělo by sloužit dobře Recenze Kia Cee´d Veľmi dobré auto. Ceed SW 1,6 CRDI 85KW . Skúšal som kia ceed 1,6 benzín (122 k), ale s 1,6 CRDi (115 k) sa to nedá porovnať. Samozrejme v prospech CRDi. Vyděl jsem Ceed-a před měsícem na vlastní oči a byl jsem nadšen. Chci si ji koupit pod stromeček na Vánoce, jelikož mam Felicii 1.6 benzín. Kia 1.4 CVVT zaševelí i v útrobách nového Ceedu. Jasně, litrové tříválce jsou v běžném (čti: klidném) režimu úspornější a minimálně ve středním pásmu otáček také výkonnější Kia v roce 2013 představila i sportovnější verzi modelu s názvem Kia Pro_Cee'd GT, kterou obsluhuje přeplňovaný zážehový čtyřválec Gamma T-GDI s výkonem 150 kW. U něj je potřeba si dávat pozor na historii a celkový stav. Raději předpokládejte, že už bude mít něco nalétáno

Auto recenze Kia Cee´d . Recenze Kia Cee´d 1.6 GDI Mám Kiu ceed sw 1,6GDI 99kw,rok 2015 vše OK,jen teda s tou spotřebou nevím jestli při jízdě používáte nastartovaný motor,já mám průměrnou spotřebu 6,9L.a považuji se za dobrého řidiče,spotřeba měrená ad nádrže do nádrže,kupodivu pal.počítač ukazuje stejnou. KIA Ceed SW - recenze o modelu a technologiích. Testy: Kia Ceed SW - sňatek z rozumu 26. 6. 2019, www.garaz.cz Kia Ceed je autem, které mají Češi rádi. A to jak ve verzi hatchback, tak i v praktičtější variantě kombi KIA Ceed SW - příjemné překvapení Motory 2.0 TDI v koncernových ojetinách: Který je nejlepší? Snad jedinou výjimkou, kdy bychom tento motor doporučili, je kombinace s automatickou převodovkou V teste sme porovnali tri kompaktné kombíky s najpredávanejšími motormi - Kia Ceed SW 1.4 T-GDi, Škoda Octavia Combi 1.5 TSI a Renault Mégane Grandtour 1.3 T..

Test Kia Ceed a Ceed SW 1

Kia chce jít zákazníkům naproti a pro Ceed uvádí akční výbavu, která výhodněji přidá dodatečné prvky. 9 FOTOGRAFIÍ zobrazit galerii. Pro zájemce o Kiu Ceed si české zastoupení značky připravilo novou akční výbavu, která cílí na privátní klientelu a chce oslovit atraktivní pořizovací cenou pod hranicí 400.000 Kč a slušnou výbavou Všichni majitelé vozů Kia Ceed Sportswagon těží z výhod naší jedinečné 7leté záruky na nový vůz. 10 Natolik důvěřujeme kvalitě našich vozů! Záruka přechází na následné majitele, pokud se rozhodnete svůj vůz prodat. Zjistěte více Pokud chcete pořídit starší Ceed vybavený 1.4/80 kW, pamatujte, že maximum (137 Nm) točivého momentu je dostupné až při 5000 ot./min. Pro svižnou jízdu je ho potřeba neustále vytáčet, čímž roste spotřeba paliva. Pro prázdný Ceed tento motor postačí, hezky zabírá dokonce i v nízkých otáčkách Kia ProCeed je postavená na základech kombi SW, ovšem nenechte se zmýlit, kromě kapoty a předních blatníků není žádný panel karoserie shodným s o něco praktičtějším provedením SW. Test ojetého BMW E90: Radost z jízdy i po deseti letec Spotřeba: 5,2 l/100 km. Cena: od 469 980 Kč. Papírová spotřeba 4,9 l / 100 km u hatchbacku a o tři desetiny vyšší u kombíku řadí cee´d mezi nejúspornější benzinová auta nižší střední třídy ( porovnávat ho s konkurenty můžete zde ). V praxi jsme se ale těmto hodnotám nepřiblížili

Generační test vozu Kia Ceed z roku 2008 a 2013!www.mirahejda.czwww.autocentral.c Kia Cee'd 1.6 GDI. Atmosférický motor je sice dnes trochu na ústupu, ale pod kapotou nového Cee'du funguje a ani si neřekne o moc benzínu. Kia má ale také další přednosti. Celá galerie 6 Zdroj: archiv redakce TEST: Kia Ceed SW 1.4 T-GDI - Nedostatok nedostatkov. Nedajte sa zmiasť nezmyselným trendom, ktorému podlieha čoraz viac vodičov. Nová Kia Ceed SW je dôkazom, že klasické kombi dokáže stále ponúknuť viac priestoru a pohodlia než módne SUV. Pohľad do batožinového priestoru novej Kie Ceed SW stojí za to Kia CEED. Skvělý tah. Zjistit více. Nové Sorento PHEV. Nejvýkonnější Sorento na ČR trhu. Zjistit více. Mimořádné bonusy. Skladové vozy výhodně a bez čekání. Zjistit více 11.2.2019 16.2.2019 Tomáš Devera 2019, ceed, kia, recenze, test, video Nová Kia Ceed SW nabídne opravdu plno prostoru, moderní výbavu a slušný výběr motorů. To vše za parádní cenu

Kia cee´d SW nabídne proti kombi Hyundai i30 méně místa v oblasti kolen pro cestující na zadních sedadlech, přesto je tu prostor dostatečný. Na druhou stranu má ale o celých 120 litrů větší zavazadelník, jehož objem činí 535 litrů. Hatchback Kia Ceed disponuje zavazadelníkem o objemu 340 litrů. Palubní deska vozu. Dva roky s kombíkem ze Žiliny: dojem z ceedu kazí jen detaily. 27. dubna 2016. Sedmdesát tisíc kilometrů bez závady, bez investic. Kia Cee ́d SW, se kterou dva roky jezdí spolupracovník redakce, může ve všech ohledech konkurovat tradičním evroým značkám. Korejský rodokmen prozradí jen pár detailů 2012 10:07. V textu máte chybu. I Hyundai si přisvětluje zatáčky pomoci hlavního světlometu, nikoli mlhovkama. Jinak pěkně napsaná recenze. Já sám mám i30 1.6 GDI ve stejné výbavě a jsem maximálně spokojen, Mám najeto již přes 10 000km a auto bych neměnil TEST OJETÁ KIA CEE´D - PŘEDSUDKY STRANOU, KOREJCI SE HODNĚ SNAŽÍ. Ty tam jsou doby, kdy korejský automobil byl synonymem neustálých problémů. Dnešní KIA nebo Hyundai se kvalitou dotahují na evroou konkurenci a v českých autobazarech se ojetá KIA stává velmi žádaným zbožím

Test Kia Ceed SW 1.4 T-GDI. Spoustu prostoru a radosti za ..

  1. Nedávná modernizace přinesla nový motor 1.0 T-GDi a speciální edici GT Line a my se ptáme - vyplatí se dát přednost atmosférické čtrnáctistovce, nebo si připlatit za modernu v podobě tříválce o výkonu 88 kW v edici GT Line? Srovnání dvou zcela odlišných Cee'dů nám dalo skvělou příležitost porovnat, jak si tyto verze stojí proti sobě
  2. Proč utrácet za Octavii? Ojetá Kia Cee'd se moc nekazí a je levnější. Tomáš Starý. 26. 10. 2018 6:02. Kia Cee'd nyní vstupuje na trh ve své třetí generaci, takže je to určitě dobrá příležitost podívat se na předchůdce, který se začal prodávat na jaře 2012 a dodnes se dá koupit jako velmi dobře vybavený a málo.
  3. Kia Ceed SW, 1,6 GDI automat, 2 1/2 roka, po 80 000 km strata tlaku oleja v motori, svieti kontrolka motora, auto v servise a nevedia čo je s tým Je to druhá moja kia no prvá bola funkčnejši

Recenze, test: Kia Cee'd SW 1

Video: Kia Ceed SW jezdí i s automatem za pět litr

Na tomto serveru najdete ceny benzínu, nafty a LPG v celé České republice. Po zaregistrování Vám server umožní vézt knihu jízd, deníček tankování a deníček výdajů do Vašeho automobilu. Spočítá Vám průměrnou spotřebu paliva. Databáze skutečných průměrných spotřeb jednotlivých typů automobilů Zdravím, prošel jsem před 14 dny úplně stejným porovnáním mezi C4 - KIA ceed SW 1,6 a ještě Peugeot 308 SW. Nebylo co řešit i financování bylo o mnoho výhodnější než jinde takže KIA vyhrála. Zítra pro ni jdu je to 12 .tak jsem fakt zvědav a moc se těším

TEST: Kia cee´d 1.0 T-GDI - Tříválcová pohroma? ar2, 7. ledna 2016, 06:50 Aktualizováno 8.1.2016, 18:21 Facebook Twitter Google+. Kia cee´d byl vždy lákavou nabídkou. Nyní vypadá díky paketu GT line vážně skvěle, ale co ten litrový tříválec s turbodmychadlem © 1994 - 2021 Alza.cz a.s. Info o zpracování osobních údajů Správce os. údajů: Alza.cz a.s., IČO 270 82 440 . Účel zpracování os. údajů: uzavření a. Chtěl bych si pořídit ceeda SW 3.generace (doposud mám SW druhé generace s motorem 1.6 GDI). Sleduji různé recenze na netu a velice by mě zajímala reálná spotřeba motoru 1.4 TGDI (benzín) a 1.6 CRDI (nafta). Recenze mají velký rozptyl a hlavně novináři s auty jezdí o dost ostřeji, než většina lidí v reálném provozu Videodojmy: Kia Ceed SW 1.0 T-GDI Sportovní verze GT přidá výraznější nárazníky, červenu barvu na masce chladiče, sportovní výfuk s aktivní klapkou a funkčními koncovkami (ostatní verze mají koncovky falešné) nebo standardně dodávaná osmnáctipalcová kola Kia cee'd SW 1.6 CRDi Exclusive - Asijský tygr. Test. 07.03.2013. Nová Kia cee'd je ve své druhé generaci velmi dobrým vozem. Do testu jsme vybrali vrcholnou verzi, tentokrát v provedení kombi. Kromě vyšší užitné hodnoty nabídne také atraktivní design a zajímavou cenu. 11 FOTEK V GALERII

Nuova Nuova KIA Ceed Milano MI AutoKia Cee´d 1,6 CRDi 128HK SW premium edition | Skåne | Bilar

Kia Ceed SW PHEV (2020) - test, recenze, plug-in hybri

Kia Ceed SW 1.4i - jak je na tom po 15 tis. km

Mračítka předních světel pro KIA CEED/CEED SW 04/2012-. Materiál ABS plast. Dodávané bez laku (nutno nalakovat do barvy vozu). Součástí je potřebné montážní příslušenství 3M™ Acrylic Plus Klebeband PT 1100 . Včetně homologace TÜV. Sada obsahuje 2 díly Kia nicméně rozšířila své továrny i do Číny, Vietnamu, Mexika, USA a Slovenska, celkově ve všech továrnách Kia zaměstnává přes 33 tisíc zaměstnanců. Historie společnosti Kia Společnost Kia byla založena pod původním názvem Kyungsung Precision Industry v roce 1944, výrobě automobilů se nicméně začala věnovat až. Kia ceed bazar - Bazoš.cz. Zobrazeno 1-20 inzerátů z 698. Cena. Lokalita. Zobrazeno. Nové inzeráty e-mailem. KIA CEED 1.6 CRDi 100 kW 6 RYCHLOSTÍ OD 1.MAJITELE PUVOD ČR - TOP - [13.7. 2021] kia ceed 1.6 CRDi 100 kW 6 RYCHLOSTÍ OD 1.MAJITELE PUVOD ČR MÁLO NAJETO! - Stačí složit 2800 Kč nebo Vaše staré auto a zbytek na nízké. Kia Ceed s naftovými motory má sériově šest rychlostních stupňů. Pro modely 1.6 CVVT, 2.0 CVVT a silnější 1.6 CRDi lze dokoupit čtyřstupňový automat. Další výbava: Dvojitá podlaha kufru (pouze kombi), nárazníky v barvě vozu, determální skla, tónovaná skla, střešní ližiny (kombi). Boční airbagy vpředu, hlavové. Pokud byla auta servisována v autorizovaných dílnách, můžete, samozřejmě dle věku vozu, využít sedmiletou tovární záruku. Kia Ceed přišla na trh v roce 2006. Začala se vyrábět jako pětidvéřový hatchback. Později přibyl třídvéřový Pro_Ceed a prodloužený hatchback SW (kombi). V nabídce byly s benzinovými motory 1.

Recenze a zkušenosti. Česko ©2021 www.automobilovedily24.cz: Antena pro Kia Ceed SW ED 1.6 CRDi 115 Diesel 115 HP / 85 KW. 24.03.2021. Novinka Kia: Roztočte to s nabídkou Kia SPIN. Kia Ceed a Kia Ceed SW s bohatou základní výbavo Kia Ceed za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru Vývoj ceny. Získejte přehled o vývoji ceny ve vámi vybraném období. KIA Ceed 18- SW Combi lišty dveří. Aktuálně nejnižší cena: 849 Kč. Nastavit hlídání ceny. Od počátku věků 6 měsíců. Zobrazit: Od počátku věků. 6 měsíců

Test Kia Ceed a Ceed SW 1

Kia Ceed SW - střední jihokorejské combi - recenze

Pokud máte v plánu vozit s sebou sportovní vybavené či jiný náklad, THULE Střešní nosiče pro vůz KIA, Cee´d SW, 5-dr Kombi, r.v. 2007-2012, s podélnými nosiči výrazně zvyšují využitelnost vozu a hodí se v mnoha situacích. Jedná se o střešní nosiče na hagusy, tedy vhodné pro auta s podélníky, k Moje recenze; Hlídání cen; Nastavení profilu; Administrace e‑shopu; Odhlásit se; Heureka; Auto-moto Autodíly Tažná zařízení Elektropřípojka Kia Ceed / Ceed SW / Pro Ceed 7pin 737083 Elektropřípojka Kia Ceed / Ceed SW / Pro Ceed 7pin 737083 Zavřít galerii. Zavřít galerii. 1/1. Ilustrační fotografie.

Kia Ceed GT - recenze a ceny | Carismo

Recenze Kia Ceed - Diskuze - eMimino

Test Kia Ceed SW 1,6 CRDi: Úsporné auto za dobrou cenu

Objednejte Vnejsi zpetne zrcatko pro KIA cee'd I Combi (ED) 1.6 126 HP snadno na AUTODOC Rychlé doručení a nízké ceny Přesvědčte se sam kia ceed Rok výroby : 2008 Najeto 273 xxx 1.6crdi/84kw Stk platná do : 2022/09 Vybava: 4x elektricke stahování oken,dálkový central,alarm,střešní nosiče ,tažné zařízení ,alu kola,parkovací senzory,automaticka klimatizace,CD přehrávač,aux,USB ,2xpripojka na 12v,vyhrev předního zadního okna,mu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na Rozumím nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech 2007-12-09 / Kia Cee'd SW 1,6 (90 kW) 192 km/h / 11,1 s / 6,5 l/100 km. Podezřelé auto Za tím musí něco být, je slyšet na adresu nového modelu Kia Cee'd, když na něj přijde řeč

Kia Ceed 1,6 CRDi 115 Active SW - 39

Kia Cee'd 1,4 Comfort - Tygr s duší laňky auto

Kia Cee'd, respektive Kia Ceed už je na světě ve třech generacích. A my jsme se rozhodli podívat na to, jak moc se tohle auto v průběhu času změnilo. Posvítili jsme si na trojici kombíků s benzinovými motory a manuálními převodovkami. Tak šel čas Psal se rok 2006, kdy byla poprvé představena Kia Cee'd. Bylo [ Kia Cee'd 1.4 CVVT: Solidní základ. Čtrnáctistovka bez turba, to se dneska už moc nenosí. Jenže Kia Cee'd ukazuje, že takový motor je i dnes dobrou volbou. Jednoduchý čtyřválec má hbitých sto koní a vynikající cenu, která spolehlivě přebíjí většinu konkurentů. Solidně vybavený cee'd stojí necelých 340 000 korun Kia Ceed SW 1.6 CRDi Exclusive: Bez překvapení, bez emocí a bez chyby? Zpět na článek; Zpět na Autíčkář.cz; reklama. 1 / 18 . Kategorie kompaktních kombi je na evroém trhu stále velmi oblíbená. Jak si vede nejnovější jihokorejské želízko v ohni? Kategorie kompaktních kombi je na evroém trhu stále velmi oblíbená.. Kia kdysi se ceed'em a pro_ceed' em rozpoutala válku. Nikoliv na tenké červené linii, ale tu cenovou v nižší střední třídě. Kombíkem SW s kufrem `a la octavia navíc ukázala, že na prakticky založené Čechy umí. S třetím ProCeeem, teď už bez krkolomných apostrofů a podtržítek, volí jinou stezku

Diskuze - Test: Kia Cee'd - stylová sázka na rozum

KIA Ceed SW COMFORT 1,2 CVVT 6 cena je včetně DPH 307 900 Kč. nový vůz 0 km benzín Červená Signal manuální; 4x2; kombi; odpočet DPH - ano; kombi KIA Cee'd SW 1.6 GDi Comfort PLUS 16Alu 2018 TOP stav 1.majitel ČR k odbě 18 cena je včetně DPH 339 900 Kč při financování za 309 900 Kč. Předváděcí | 2017 79 830 km benzí Recenze Služby. Dovoz CarAudit Financování. Přihlásit se. EUR. Zpět k výsledkům. ID 41180977. Kia cee'd / Ceed 1.0 SW ISG 74 kW. Vyhřívaná sedadla. Apple CarPlay. Android auto. Ovládání hlasem. Navigace. Vyhřívaný volant. Bluetooth. 2-zónová klima. Světelný senzor. Automatické zabrzdění v kopci

Ojetá Kia Cee'd: S benzinem starosti nebudou auto

KIA Ceed SW 2018. KIA Ceed GT 2018. KIA Ceed 2018. KIA Carnival 2018. Historie automobilové značky KIA. KIA se stala světem známá ne tak dávno. Automobily se na trhu objevily až v roce 1992 a o 20 let později se společnost stala sedmým nejoblíbenějším výrobcem automobilů. Níže je podrobná historie značky 24.03.2021. Novinka Kia: Roztočte to s nabídkou Kia SPIN. Kia Ceed a Kia Ceed SW s bohatou základní výbavo Recenze crossoveru Kia Stonic. Kia ceed je rodinný hatchback, který se aktuálně v Česku prodává ve své třetí generaci. Kia Ceed SW. Kia Ceed SW. Zdroj: Kia. Nejoblíbenější karosářskou verzí modelu Ceed v Česku je rodinný kombík Ceed SW s velkým zavazadlovým prostorem a cenou od 374 980 korun. Kia ProCeed. Kia ProCeed

Auto recenze Kia Cee´d - cars

Kia Ceed 1.4CVVT . 2013. 1.4CVVT/ 73 kW. benzín. hatchback. manual. 64 791 km. CAR QUALITY CONDITION. 6 a 1/2 hvězdiček ze 7 možných. Měsíčně od 732 Kč Akční cena 163 000 Kč Nov ě v nabídce. Elektrony.cz ® a Kia Ceed. Nejsme jen obyčejný tuning shop. Využijte našich dlouholetých zkušeností s prodejem a montáží alu kol a pneu na vozy Kia. Obutá kola s pneu. Doručujeme kompletní obutí - hliníkové disky a pneu. Pro nákup za nejlepší ceny nemusíte alu kolům rozumět. Dozvíte se o úpravách blatníků pro. Kompletní informace o produktech značky KIA - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě Předváděcí vozy Kia. Vyberte si zánovní vůz Kia s atraktivní cenovkou, s nízkým nájezdem kilometrů, doloženým původem vozu a v perfektním technickém stavu. Tyto automobily byly v dobrých rukou a garantujeme Vám jejich skvělý stav. Ve vybrané kategorii nebyly nalezeny žádné stroje. Proto jsou vypisovány všechny typy.

Kia cee'd / Ceed 1

Kia 1.4 CVVT? Berte tenhle motor, dokud je čas! - Zpětné ..

Nový model KIA EV6 z kategorie elektromobilů plně představen. Objevte s námi model Kia EV6 z kategorie SUV-crossoverů z nové generace akumulátorových elektromobilů, který jihokorejská automobilka Kia kompletně představila ke konci března Recenze Služby. Dovoz CarAudit Financován Kia cee'd / Ceed SW 1.4 DCT OPF 103 kW. Cena vč. nezbytných importních služeb. 34 899 €.

Test ojetiny KIA Cee'd 1,6 CRDi

KIA CEE'D SW 1.6 GDi Kombi, 99 kW benzin, r. 2018 Inzerát byl odebran z oblíbených. 37 000 Kč Zlín. Kia rio 1.25 cvvt 2017 cool edice. Kia Ceed - 2016 Dieselový agregát 1,6 CRDi (100 kW) môže byť spriahnutý s úplne novou 7-stupňovou dvojspojkovou prevodovkou 7DCT. V tejto konfigurácii by mal spotrebovať len 4,1 litra nafty na 100 km

KIA Ceed SW CD 1,5 T-GDi GPF TOP (2021) 1,5 T-GDi 6 cena je včetně DPH 494 900 K č. Jihokorejská automobilka Kia (Kia Industrial Company) v současné době působí ve 165 zemích světa, přičemž v 8 z nich má postaveno dohromady 14 výrobních továren a montoven. V našem internetovém obchodě najdete alu kola Kia jak na jeden z nejoblíbenějších rodinných vozů v ČR, Kiu Ceed, tak na všechny ostatní modely. Kia Cee´d na prodej - bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy. 68918 inzerátů v aktuální nabídce. Mrkněte na Sauto.cz - online autobazar Kia Cee´d, kde vyřešíte koupi i prodej vozu, motorky i stroje Kia Cee'd JD (2012-2018) | Čsaka.cz Kia Cee'd s interním označením JD je 2. generace takto pojmenovaného kompaktu vyráběná mezi lety 2012 a 2018. jak vůz hodnotí uživatelské recenze? KIA Ceed SW JD 1,4 CVVT - bazoš, bazar Kia Ceed SW JD1,4 CVVT FIFA (2015) WD. Bílá, r. v. 9/2014, 15.500km, 1.396ccm, 7 - Bazarbox.c Kia. CEED. Rok výroby: Vyberte. Rok výroby vozu. Od 2018/10 Do současnosti, CEED SW (CD) Počet a rozteč šroubů: 5/114,3; Od 2018/07 Do současnosti, CEED (CD) Počet a rozteč šroubů: 5/114,3; Motorizace: Vyberte. Odebírat novinky a akce. Přihlásit k odběru. Kia Cee´d 1.6 CRDi 100 kW SW . 1.3.2021 31.3.2021. Vozy Skladem. Uvedení do provozu/výroba: 11/2015 Vůz v tovární záruce KIA do 11.3.2023. Druhá sada pneu ZDARMA [Ukázat prezentaci] ceed, kombi, vyhřívaný volat, záruka. Prodané voz